Uslovi i pravila korišćenja sajta

Web sajt firme vekomco.rs je onlajn informacioni i komunikacioni servis koji je VEKOM Co. realizovao u svrhu prisustva na Internetu. Korišćenjem ovog sajta ili preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila korišćenja koji su naznačeni u ovom obaveštenju. Ukoliko ne prihvatate bilo koji od uslova i pravila korišćenja, nemojte koristiti ovaj sajt i ne preuzimajte materijale i dokumentaciju sa njega.

Ograničeno korišćenje

Sadržaji firme VEKOM Co. Web sajta u potpunom su vlasništvu firme VEKOM Co. Delovi ili ceo Web sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenešeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pismenog odobrenja firme VEKOM Co. , izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.

Sve robne marke i logotipi prezentovani na ovom Web sajtu zaštićena su imena i nalaze se u vlasništvu njihovih vlasnika i ne mogu biti korišćena na drugim Web sajtovima bez pismenog odobrenja firme VEKOM Co. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime firme VEKOM Co. ne može biti inkorporirano u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja firme VEKOM Co.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu vekomco.rs predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa firmom VEKOM Co. ili kupi nekih od proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Web sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj dinstanci u firme VEKOM Co. Takodje VEKOM Co. ne pruža bilo kakve garancije putem ovog Web sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovoran na direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog Web sajta. Informacije na ovom Web sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Autorska prava

Kompletan autorski sadržaj, koji uključuje grafičke, tekstualne, programske i ostale materijale, nalazi se pod zaštitom aktuelnog Zakona o autorskim i srodnim pravima.

U slučaju da želite da objavite neki od tekstova sa sajta ili mailing lista vekomco.rs, bez obzira o kojem se mediju radi (elektronski, štampani, ili Internet medij), obavezno je obezbediti prethodno pismeno odobrenje firme VEKOM Co. Pojedine informacije sa sajta vekomco.rs moguće je prenositi uz obavezno pružanje vidno naznačavanje u adekvatnom obliku o tome da je "informacija preuzeta sa sajta www.vekomco.rs".

Linkovi

VEKOM Co. ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Web sajta VEKOM Co. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Web sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da VEKOM Co. na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Web sajtova ili strana.

Politika privatnosti

E-mail adrese prijavljenih korisnika servisa na ovom Web sajtu ne ustupaju se nikome (trećim licima) ni pod kojim uslovima. U slučaju da ste na neki način nezadovoljni servisima koji se realizuju putem vašeg emaila i želite da prekinete dalje korišćenje servisa, pošaljite vaš zahtev za prekid servisa na ovaj email office@vekomco.rs.

Obavezujemo se da vaše podatke (formulari, ankete, korespondencija, i sl.) nećemo davati, pokazivati, iznajmljivati niti prodavati trećim licima.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji su nastali iz ovih uslova i pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. VEKOM Co. zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.