Usklađenost sa najvišim Evropskim standardima kvaliteta u dizajnu, proizvodnji, montaži, stalnom razvoju i profesionalizma u prodajnim odnosima su ključevi uspeha Kopron SpA, vodeće evropske proizvodnje u oblasti industrijskih logistike.

Kopron SpA je uvek investirala u istraživanje i razvoj i stvaranje ekskluzivnih patenata prema jake tržišne orijentacije. Zahvaljujući svom iskustvu i kvalifikovanog znanja, kompanije, vodi već više od 30 godina od prvih osnivača, porodice Vergani, ostavila svoj trag na tržištu za svoje logističkih rešenja i napredne proizvode u tehnologiji i dizajnu, sposoban da zadovolji zahtevi svakoj organizaciji.

Kopron je trenutno međunarodna organizacija koja se bavi i tipične karakteristike italijanskih kompanija koje su veoma svesni kupaca i rade u pravcu poboljšanja proizvoda i diversifikacije rešenja.

Kopron Logistic Solutions je vodeće služi industrijskih logistici od 1982. godine, rođena sa samo jednim ciljem: unapređenje optimizacije logističkih tokova svakoj organizaciji. Kompletan asortiman proizvoda, uz najviši mogući nivo kvaliteta trenutno na raspolaganju čak i najzahtevnije kupce: fiksni i na uvlačenje skladišta napravljene od PVC zavese ili sendvič panela, sistema za utovar i istovar robe, industrijske tranzita i sigurnosnim zatvaranjem.